РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗИГРАНИ ФУТБОЛНИ СРЕЩИ ПРЕЗ УИКЕНДА (21.10.-22.10.2017 г.)

DSC 0121

През почивните дни на територията на общината се изиграха поредица от футболни срещи, на които имаха възможност да се насладят любителите на футбола. В съботния ден Ю-15 гостуваха на Локомотив София, като след последния съдийски сигнал, двата тима завърши хикс 3:3.

Младша зона 2002 с наставник Цветомир Ралков бяха домакини на Конкордия София. Мачът се игра от 15.30 часа на изкуственото игрище на Централния стадион. Момчетата на Етрополе се наложиха над софиянци с 4:0, с което си заслужиха и адмирациите на публиката.

В съботния ден бе и мачът на Чавдар Етрополе, където момчетата гостуваха на Свобода 2011 Пещера. Мачът бе с начален час 16.00 часа, като момчетата допуснаха загуба от Пещера с 2:1. Момчетата от Етрополе поведоха в резултата с гол на Николай Иванов, но малко по -късно домакините изравниха. Преди почивката резултатът бе равен, но малко по -късно отборът на Пещера вкара второто си попадение в мача. До края на последния съдийски сигнал момчетата от Етрополе опитваха удари срещу противниковата врата, но не успяха да реализират попадение.

В неделния ден Младша зона 2001 бе домакин Чепинец Велинград, където момчетата победиха отбора на Велинград с 7:0. Момчетата поведоха още в първите минути след началото на двубоя. Бързата игра, хъса за победа не оставиха момчетата, с което разгромиха отбора на Велинград и заслужено се поздравиха за победата след края на мача.

Последният мач от поредиците футболни срещи бе на старшата зона, където момчетата победиха Оборище Панагюрище с 6:1. Резултатът в мача бе открит още в първите минути на първото полувреме, малко по – късно гостите изравниха резултата. Етрополската формация обаче продължи да владее играта в центъра на игрището. С бързи атаки, хъс и добри тактики момчетата успаха да напреднат в резултата и победиха отбора на Панагюрище с 6:1. Преди дни старшата възраст бе гост на ДИТ София, където ги победиха с 4:2.